top of page

Over ons

Overweegt u een auto aan te schaffen denk dan eens aan import uit Noord Amerika! Al ruim 16 jaar zijn wij gespecialiseerd in USA import dus profiteer van de dollarkoers en van onze mogelijkheden op de grootste en belangrijkste autoveilingen in de VS en Canada.  

Wij zijn ingeschreven als dealer in de USA en daardoor geautoriseerd bieder voor deze veilingen. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij de auto rechtstreeks aanschaffen via geselecteerde dealers. 
Het gaat dus om gebruikte auto’s, van oldtimers tot auto's van enkele weken oud. Elk merk en type is mogelijk. Voor oldtimers hebben wij eigen inkopers in Los Angeles en Las Vegas.

Per week worden er 190.000 auto’s aangeboden, dagelijks worden er 30 tot 40.000 auto’s verkocht en nieuw aanbod toegevoegd! Voldoende keuze is dus gegarandeerd. 

U kunt via deze site (zie “Offerte aanvraag”) aangeven welk type auto/bouwjaar/opties/model u in gedachten heeft en u ontvangt van ons een eerlijk antwoord of het rendabel is deze auto te importeren. 


Om het zo aantrekkelijk en goedkoop mogelijk voor u te maken heeft u de keuze om het laatste gedeelte van het import traject zelf te verzorgen indien u dat wenst! Uiteraard kunnen wij ook het gehele traject afhandelen tot en met het Nederlands kenteken.
 
Wij kunnen u verzekeren dat u geen goedkopere importbemiddeling kunt vinden in Nederland! Zelfs als u het gehele traject zelf zou doen dan komt u niet onder onze eindprijs. Transparante kostenoverzichten, geen kleine lettertjes en een eerlijk antwoord of het rendabel voor u is om te importeren! 

IMG_0558.JPG
VS-import - Radio spot
00:00 / 00:00

Werkwijze

Als u doorgegeven heeft in welke auto u interesse heeft dan gaan wij op zoek naar deze auto. U krijgt van ons een mailing waarin wij u een prijsindicatie geven van de betreffende auto. Hierin is de prijs weergegeven in de verschillende stadia van het totale importtraject. Uw zoekopdracht kunt u doorgeven via deze website 
Voor de zakelijke rijder wordt het BTW bedrag uiteraard ook weergegeven. Auto’s op grijs kenteken ook mogelijk.

Als u verder wilt gaan met vs-import.nl dan ontvangt u een uitgebreide mailing waarin iedere stap van het importtraject wordt uitgelegd. De auto’s welke u aangeboden krijgt zijn voorzien van zeer duidelijke inspectie rapporten en foto’s.  

Misschien hebt u al zelf gekeken hoe het importeren van een auto verloopt maar wij geven nog even kort weer hoe het hele proces verloopt nadat u ons de opdracht geeft om uw gewenste auto aan te schaffen.

 • aanschaf van de door u gewenste auto in Noord Amerika

 • uitklaren van het voertuig

 • transport naar dichtstbijzijnde haven

 • container voor transport regelen

 • zeetransport naar Rotterdam

 • transport van containerterminal (Maasvlakte/ECT) naar expediteur

 • inklaren en BTW documenten opmaken

 • transport Rotterdam naar Dirksland, wij lossen de containers zelf. Alleen auto's van VS-import in de containers

 • RDW keuring of Duitse toelatings keuring, afhankelijk van welk type auto wordt de beste optie gekozen

 • BPM aangifte en kenteken

 • Afleveringsklaar maken inclusief professionele restyl

Indien u verdere vragen of opmerkingen hebt kunt u gebruik maken van ons contactformulier

bottom of page